Sheapähkinä vartalovoi 

Sheavoi on kasvirasva, jota saadaan voipuun (karitepuun, Vitellaria paradoxa) pähkinästä. Suurin osa koko maailman sheavoista tuotetaan Afrikassa käsivoimin.
Jovelyn sheapähkinä vartalovoi on 100% puhdas luonnontuote ja sisältää 70% erinomaista, luonnollista sheavoita. Se rentouttaa rasittunutta ja ärsyyntynyttä ihoa ja jättää sen sileäksi. Sheavoi sisältää A-, E- ja F -vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon ja kimmoisuuden sekä taistelussa ihon ikääntymistä vastaan. A- ja E-vitamiinit ravitsevat ihoa, rauhoittavat auringon polttamaa ihoa ja hidastavat ryppyjen ilmestymistä. Vitamiini F ravitsee kuivaa, halkeilevaa ihoa. Kookosöljy suojaa, hoitaa ja kiinteyttää ihoa pitäen sen pehmeänä ja terveenä. Oliiviöljy puhdistaa ja elvyttää kuivaa ihoa. Vartalovoi sopii jokapäiväiseen ihonhoitoon, sekä erilaisiin ongelmiin. Se sopii mainiosti halkeilevien käsien ja kuivien, rohtuneiden huulten hoitoon. Se myös pehmentää ja rauhoittaa ihoa sheivauksen jälkeen.

Koostumus: Butyrospermum Parkii Butter (sheapähkinävoi), Caprylic/Capric Triglyceride (kookosöljy), Olea Europaea Oil (oliiviöljy), Tocopherol (E-vitamiini)

100ml purkki

Lisää ostoskoriin€12
Katso myös: