Toimitusehdot

Kun tilaat tuotteita jovely.fi verkkokaupasta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Jokaisen tilauksen yhteydessä sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kun teet tilauksen, sinua pyydetään luovuttamaan tarvittavia henkilötietoja. Vahvistat, että tällöin luovuttamasi tiedot ovat oikeita ja annettu kokonaisuudessaan.
Luovuttamiasi henkilötietoja käsitellään ainoastaan tilaukseesi ja tuotteiden toimitukseen.
Lue lisää tietosuojasta tästä: tietosuoja


Jovely.fi verkkokauppa toimittaa tilauksia ainoastaan Suomeen. Lähetämme tilaamasi tuotteet 2 - 3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Tilaamasi paketti toimitetaan antamasi osoitteen mukaan lähipostiin. Jos haluat paketin johonkin tiettyyn Smartpost pakettiautomaattiin, toivomme että laitat siitä erikseen viestiä – lisätoiveet toimituksesta kenttään.
Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse.

Kun tilaat Jovelyn verkkokaupasta, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan: tilausnumero, tilatut tuotteet, tilauksen loppusumma, toimituskulut sekä noutopiste. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut Suomessa. Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Pakettilähetysten seurantatunnus toimitetaan lähetysvahvistuksen yhteydessä sähköpostilla.

Tuotteet ja tuotehinnat

Jovely.fi verkkokaupassa kaikki hinnat ovat esitetty euroissa €. 
Tuotteidenhinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Verkkokaupassa näkyvä hinta on voimassa oleva hinta.


Maksutavat

Tuotteet sekä postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Jovely.fi verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi tällä hetkellä vain laskulla. Ilmoitamme siitä heti, kun saamme pankkilinkit yhdistettyä. 

Tilauksen peruminen

Tilauksen voi perua vain jos tilaustasi ei ole ennen peruutusilmoitusta ehditty käsitellä ja lähettää asiakkaalle. Ilmoita tilauksen peruuttamisesta viipymättä  lähettämällä tekstiviesti numeroon 0449651739. 

Palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, tilausnumerosi.
Katso lisätietoja tästä: peruutus-ja palautusoikeudet.

Mukavia ostohetkiä!