10.2018
"Olen siitä iloinen, että pienen virolaisen luonnonkosmetiikkamerkin tuotteiden joukosta löytyi näin timanttinen yllättäjä" - näillä sanoilla kuvaili meitä Emilia https://turkooseja.blogspot.com/2018/10/jovely-luonnonkosmetiikkaa-virosta.html
___________________________________________________________________________________
6.9.2018 Kivipuuteri kokeili Jovelyn tuotteita ja kirjoitti:  Tykkään tälläisistä pienemmistä luonnonkosmetiikkamerkeistä, joissa näkyy ja tuntuu maanläheisyys sekä kädenjälki. Jovelynin tuotteet valmistetaankin käsityönä luonnollisista ainesosista ja myös pakkauksissa suositaan kierrätettyjä materiaaleja. Olinkin innoissani, kun sain valita testiin itseäni eniten kiinnostavia tuotteita.
Lue lisää tästä: https://kivipuuteri.blogspot.com/2018/09/jovely-hyvaa-luonnonkosmetiikkaa-virosta.html
_________________________________________________________________________
8.2018 Jovelyn vartalonkuorintavoiteissa ei ole ikinä käytetty mikromuoveja. On ihan oikein, jos sellainen toiminta kielletään myös lailla. https://yle.fi/uutiset/3-10359894 
_________________________________________________________________________

7.2018 Kristan kokemuksia Jovelyn tuotteista 
https://rakastaenelamaa.wordpress.com/2018/07/10/luonnonkosmetiikka-jovelylta/

jovely6
___________________________________________________________________________________

25.7.2018 KASVOVEDET
Kasvovesi on tärkeä osa ihonhoitoa, puhdistuksen lisäksi se myös parantaa ihon kosteustasapainoa sekä hoitaa ihoa. Käytä kasvovettä aamuisin ja iltaisin kasvojen puhdistukseen tai virkistää kasvojasi keskellä työpäivä – sumutelleen kasvovettä kevyesti suoraan meikin päälle. Kesällä suihkutettava kasvovesi onkin must have käsilaukussa.
Jovelyn kasvovesien pohjalla on kukkaisvedet. Eteeristen öljyjen valmistuksessa, tislataan kukkien terälehdet ja jäljelle jäävä neste on kukkaisvesi. Kukkaisvedet ovat monikäyttöiset ihonhoitotuotteet, joita on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia.
Luonnollinen Laventeli kasvovesi sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Laventelin kukkaisvedellä on rauhoittava, rentouttava, antiseptinen ja verenkiertoa elvyttävä vaikutus. Sopii erinomaisesti akneihon puhdistukseen. Voi käyttää parranajon jälkeen partaveden sijaan. Se rauhoittaa myös auringonpolttamaa ihoa ja auttaa vähentämään hyönteistenpuremien kutinaa.
Ruusu kasvovesi on hellävarainen kosteuttaja ja sopii kaikkien ihotyyppien puhdistukseen. Erityisesti hoitaa kuivaa, herkkää, ikääntyvää sekä cuperroosa ihoa. Luonnollinen ruusuvesi säilyttää ihon pH-tasapainon, stimuloi ihon uudistumista
sekä rauhoittaa sitä. Se soveltuu myös kokovartalon tuoksuksi.
Kasvovedet ovat kätevissä 100ml suihkepulloissa. Tuotetta säilytetään viileässä, suojattuna suoralta auringonvalolta. Hinta 9.60€. Löydä omasi
http://jovely.fi/kauppa/kasvojen-hoito/kasvovedet 
______________________________________________

9-10.6.2018 olemme mukana Korjaamon luonnonkosmetiikkamarkkinoilla. Katso FB tapahtuma täältä: https://www.facebook.com/events/236685076878560/ 
Uutuudena löydät Jovelyn valikoimasta ihanan auringonottoöljyn. 
 
/kauppa/oljyt/auringonotto-oljy
Rakas Aurinko,
Olen jo vuosia ollut ihastunut Sinuun.
Joka syksy hyvästelen Sinut haikeasti ja toivon, että nähdään pian. Keväisin en malta odottaa, että saisin antaa Sinun paijata poskiani kylmän talven jälkeen. Jopa silloinkin kun ympärilläni on vain hanget ja päälle pitää laittaa kaikki vaatteet mitä kaapistani löytyy, seison välillä pihalla ja hymyilen Sinulle.
Ostin jo huhtikuussa uuden mekon, vain Sinua varten. Odotan kohtaamistamme
innolla. Haluan että hellit sääriäni Sinun lämmöllä ja käsivarsiani Sinun pehmeillä säteillä. Haluan, että suutelet kasvojani, että silität hiuksiani.
Tänä kesänä tulen treffeille Sinun kanssasi uudella Jovelyn auringonottoöljyllä. Tämä on 100% luonnollinen, kuten sinä ja minäkin. Paras yhdistelmä vehnänalkioöljystä ja porkkanaöljystä kosteuttaa sekä ravitsee ihoani. Vehnänalkioöljy sisältää E, K ja B-vitamiineja, on erinomainen ihon kosteuttaja, se ehkäisee ennenaikaista vanhenemista ja vähentää ryppyjä. Porkkanaöljy antaa iholleni kauniin, kevyen ja lämpimän sävyn, se edesauttaa ruskettumista. Riisileseöljy lisää ihon mikroverenkiertoa, suojaa, hoitaa ja kosteuttaa ihoa sekä sisältää runsaasti antioksidantteja. Tämän lisäksi öljysekoitus sisältää luonnollista alkuperää olevien triglyseridien sekoitusta sekä rosmariinin lehtiuutetta.
Tällä öljyllä hoidan kesäihoani ja tulen Sinun luoksesi. Annan kesätuulen laittaa tukkaani ja puen uuden mekon päälle. Tänä kesänä annan itseni rakastua Sinuun.

P.S. Odotan Sinua niityllä…
_____________________________________________________

5.5.2018
Hanna kokeili Jovelyn tuotteita ja kirjoitti siitä blogissa. Ihana kirjoitus, jossa on paljon perusteellista tietoa ja Hannan oma mielipide käyttökokemuksista. 

Käy lukemassa: http://ihastukset.blogspot.fi/2018/05/jovely-edullista-ja-laadukasta.html